یکی از مصالح مقاوم جهت دکوراسیون داخلی و ساختمان سازی چوب ترموود است، چوب ترموود با حرارت بالا تولید می شود، این محصول مقاومت بالایی در برابر رطوبت، حرارت، پوسیدگی و نفوذ حشرات دارد بنابراین می توان از آن در محیط هایی مانند استخر و سونا نیز استفاده کرد، مشکلی که چوب ترموود دارد این است که در برابر اشعه نور خورشید مقاوم نیست.
در ادامه به صورت کامل تر و دقیق تر به این مسئله می پردازیم بنابراین برای آشنایی کامل با چوب ترموود و مزایا و معایب و کاربرد آن ادامه مقاله را مطالعه کنید.
آشنایی کامل با چوب ترموود و مزایا و معایب و کاربرد آن
امروزه استفاده از مصالح مقاوم و با کیفیت جهت استفاده در دکوراسیون داخلی و ساختمان سازی اهمیت زیادی دارد، که یکی از این مصالح با کیفیت که قیمت مناسبی دارد چوب ترموود است، از ترموود برای ساختمان های مختلف که به مصالح ضد آب، مقاوم در برابر حشرات، پوسیدگی و ….نیاز دارند استفاده می شود، ما در این مقاله قصد داریم آشنایی کامل با چوب ترموود و مزایا و معایب و کاربرد آن در اختیار شما قرار دهیم.
ترموود چیست؟
چوب ترموود با استفاده از حرارت تا دمای 220 درجه سانتی گراد و بدون وجود اکسیژن تولید می شود، در فرآیند ساخت چوب ترموود از هیچ مواد شیمیایی استفاده نمی شود و این محصول کاملا طبیعی است و توسط محیط زیست تجزیه می شود.
با توجه به اینکه چوب ترموود انواع مختلفی دارد هر کدام از آن ها مدت زمان و مقدار متفاوتی احتیاج دارند، با توجه به اینکه امروزه تکنولوژی پیشرفت کرده است، میزان دقیق حرارتی که باید داده شود و مدت زمان آن برای هر نوع چوبی به وسیله دستگاهی ترموود ساز مشخص می شود.
کاربرد ترموود
- از چوب ترموود در انواع دکوراسیون داخلی استفاده می شود
- در نمای بیرونی ساختمان ها می توان از چوب ترموود استفاده کرد.
- در فضای داخلی و کف پوش از چوب ترموود استفاده می شود.
- از این متریال در ساخت انواع مبلمان فضای باز استفاده می شود.
- با توجه به اینکه این محصول در برابر رطوبت مقاوم است، در سونا استخر ها از آن استفاده می شود.
- در ساخت گلدان، کف پله، نرده ها، آلاچیق و پرگالا استفاده می شود
ترموود هم همانند متریال دیگر هم دارای مزیت هست هم دارای معایب که در ادامه با مزایا و معایب آن آشنا می شویم:
مزایای چوب ترموود
این متریال مقاومت بالایی داشته نصب این محصول بسیار آسان و راحت است، شستشو و نگه داری ترموود آسان است، در برابر حرارت مقاومت بالایی دارد، تنوع رنگی زیادی دارد، وزن این محصول بسیار کم است، قابلیت شکل پذیری و هلال شدن جهت نصب در محیط هایی که قوس دارند را دارد، چوب ترموود فاقد صمغ و کاملا خالص است همچنین در برابر پوسیدگی و نفوذ حشرات مقاومت بالایی دارد.
معایب چوب ترموود
معایب چوب ترموود کاهش مقاومت ها مکانیکی است، این محصول در برابری اشعه ماورای بنفش خورشید مقاوم نیست، همچنین این محصول قیمت بالایی دارد و باعث نابودی محیط زیست می شود.
سخن پایانی
در این مقاله دکوراسیون ایرانی به آشنایی کامل با چوب ترموود و مزایا و معایب و کاربرد آن پرداختیم کاربرد های متنوع این محصول را گفتیم و هم مزیت و هم معایب این مصالح را بررسی کردیم و به طور دقیق طرز ساخت چوب ترموود را بیان کردیم امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.